tak i mieć nadzieje że przy kolejnej zgłoszeniu nie wypną się, gwarancja w PL to pojęcie względne,
nie zapomnę sytuacji jak zgłaszałem piszczącą pompę wody przebieg 10kkm, serwis twierdził "ten typ tak ma". Po długiej wymianie zdań a w zasadzie pieprzenia gościa z ASO czego to on nie wie, wpuścili mnie na warsztat i chcieli udowodnić że inne auta też tak mają. Po demonstracji trzech OII w żadnej tak nie było. Więc zaproponowałem abyśmy może przysłuchali się Fabii albo Superba bo więcej octavii nie było. Pompę wymienili wszystko jest ok ale wiara w ASO bezcenna . buffalo, współczuje auto nowego a tu takiego gówno. Napisz do Auto Świata może coś to da, formularz ma na stornie www.
Nie mam wyjścia. Nie odpuszczę bo to ewidentnie ich problem.
Dzięki za podpowiedź z Auto Światem. Spróbuję, może się uda.
Pzdr
buffalo, a Ty jeszcze możesz jeździć tym autkiem ? czy już stoi rozebranie w ASO i czeka aż zmiękniesz ? ja na twoim miejscu pojechał bym do innego ASO i kazał robić wszystko przy mojej obecności oczywiście udawał głupa że nie wiesz co się stało, w Łodzi i okolicach masz 4 rożnych ASO.
Nie należy odpuszczać. To jest ewidentnie usterka mechaniczna. No chyba, że na prawdę jeździsz jak dyletant. W co wątpię.
Też miałem kiedyś przygodę z ASO z moją OC1. Najpierw w Ełku, potem w Sopocie. Urwana miska olejowa, która w efekcie złego zdiagnozowania doprowadziła do uszkodzenia silnika i skrzyni biegów. Naprawili to po kosztach własnych, ale trzeba było długo walczyć. Przez ich opieszałość minął termin do uznania szkody z AC.
Wcześniej ktoś wspomniał o gazecie bądź telewizji. To obecnie najlepsze "straszaki" na nierzetelnych przedsiębiorców.
Życzę powodzenia i wytrwałości.
buffalo, a Ty jeszcze możesz jeździć tym autkiem ? czy już stoi rozebranie w ASO i czeka aż zmiękniesz ? ja na twoim miejscu pojechał bym do innego ASO i kazał robić wszystko przy mojej obecności oczywiście udawał głupa że nie wiesz co się stało, w Łodzi i okolicach masz 4 rożnych ASO.
Niestety rozebrali mi go i to w serwisie w Kielcach. A za zabranie każą sobie zapłacić 1.500 zł - za rozebranie sprzęgła !!!!!!!!!!!
Pzdr
A za zabranie każą sobie zapłacić 1.500 zł - za rozebranie sprzęgła !!!!!!!!!!!
a mają twój podpis pod zgodą na takie działanie ? ustalili to z tobą ? jak nie to dzwoń na policje że nie chcą ci wydać auta i próbują wyłudzić 1500 pln-ów.
Auto: Octavia 2 Combi
Silnik: 1.9TDI AHF
zmień silnik w profilu bo takowy w O2 nie występuje.
A za zabranie każą sobie zapłacić 1.500 zł - za rozebranie sprzęgła !!!!!!!!!!!
a mają twój podpis pod zgodą na takie działanie ? ustalili to z tobą ? jak nie to dzwoń na policje że nie chcą ci wydać auta i próbują wyłudzić 1500 pln-ów.
Auto: Octavia 2 Combi
Silnik: 1.9TDI AHF
zmień silnik w profilu bo takowy w O2 nie występuje.
Tylko, że ja nie wiem gdzie mam znaleźć parametry mojego silnika. Wiem tylko, że mam 1,9TDI.
pzdr
Komentarz